Beste Bezoeker,

Je kijkt nu naar de website van Sjouktje Kopenga. De site is nog steeds "under construction", ik blijf ideeen opdoen en ga ze ook zeker realiseren in de tuin maar ook op de site. Het doel:  voor elk wat wils op het gebied van vooral eenjarigen in potten en natuurlijk mijn grote passie Dahlia's en eenjarigen met anderen te delen.

Deze passie is begonnen in en bij ons huidige huis. Tot 2000 had ik ca 800 m2 tuin tot mijn beschikking, in ons nieuwe huis heb ik slechts 350 m2 (netto  het huis en de schuur zijn daar vanaf) tot mijn beschikking. Op deze pagina's wil ik laten zien, dat er heel wat mogelijk is, om op zo weinig grond een klein paradijsje te maken.  

De tuin is open vanaf 1 juni om een kijkje te komen nemen, het mooist is de tuin in juli/augustus/september, dan bloeien alle Dahlia's tegelijk en veel vaste planten zijn dan ook op hun mooist. Overal heb ik hoekjes gemaakt waarin de eenjarigen samen met de Dahlias het hele seizoen staan mooi te wezen.

Veel kijkplezier. Alle foto's mogen voor eigen gebruik worden gekopieerd vanaf mijn site. Als iemand de foto's commercieel wil gebruiken, dan graag met bronvermelding.

    l