Baby Henry Heirloom

Een  prachtige deken van de hand van Jessia Wifall. Een prachtig meesterwerk met mooie steken en soms best wel lastig patroon. Maar het resultaat is schitterend.

Dit patroon is opgebouwd uit maar liefst 3 patronen: de Paardebloemborder en Paardebloemmandela van Tatsiana Kupryianchyk (Lilla Bjorn) (Nederlandse vertaling door Kayamari, mij dus… ) en Sophie’s Universe (Nederlandse vertaling door Dianne Baan). De eerste twee genoemde zijn kooppatronen en zijn verkrijgbaar op Ravelry.com. 

De CAL zelf is te vinden op https://calcrochetalong.com/baby-henrys-designer-heirloom-cal/

Ik haakte deze met Scheepjes Stonewashed XL in Boho kleuren: 843,848, 849, 851, 858, 865, 870. 

Op de onderstaande foto ben ik nog bezig met de deken. Omdat dit geen vertaalopdracht is, heb ik geen kleurnummers genoteerd, maar op het gevoel de toeren gehaakt. 

De oorspronkelijke kleuren van Jessica Wifall

 

Boho kleuren door mij gekozen.